10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Heeft u een vraag? info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras kopen Nunspeet

Kunstgras kopen Nunspeet

Wilt u graag kunstgras kopen nunspeet? Er zijn verschillende factoren waar u op dient te letten. Gelukkig heeft u ons nu gevonden, want wij informeren u graag over de mogelijkheden. Een van de redenen dat veel mensen voor kunstgras kiezen is, omdat het mooi en onderhoudsvriendelijk is. Maar let er bij uw zoektocht goed op dat niet alle soorten kunstgras kwalitatief even goed zijn. Leest u daarom onze tips door en u kunt op een verantwoorde manier kunstgras kopen nunspeet.

Kunstgras kopen, waar let u op?

Kunstgras kan op verschillende plaatsen gekocht worden. Als u kwaliteit wilt, kiest u het beste voor een specialist en niet voor een bouwmarkt. Bij een kunstgras specialist weet u in ieder geval dat de kwaliteit goed is. Het is belangrijk dat u weet waar u op dient te letten, want het is niet zo goedkoop. Bij de aankoop van kunstgras dient u te letten op:

 • De verschillende soorten kunstgras.
 • De kwaliteitsverschillen van kunstgras.
 • De prijzen van kunstgras.
 • Uiterlijk van kunstgras, hoe ziet het er uit in de showroom?

Het is belangrijk om te weten wat u precies wilt en wat uw budget is. Besteed daar daarom ook de nodige tijd aan. Het is de bedoeling dat u straks kunt genieten van de kwaliteit en van het resultaat. De voorbereidingen bij kunstgras kopen nemen tijd in beslag. U kiest namelijk niet zomaar het eerste wat u tegenkomt, u gaat bekijken wat de verschillen en de mogelijkheden zijn. Daarnaast dient u hier ook uw wensen in mee te nemen, zodat u kunstgras kunt kiezen wat hierbij past.

Kwaliteit van kunstgras

De kwaliteit van kunstgras is van groot belang. Let u hierbij eens op de kunstgras vezels. De hoeveelheid vezels, de kleurvastheid en de garantie spelen hierin een rol. Hoe beter de vezels zijn die gebruikt worden, hoe hoger de prijs van kunstgras. Ook de totale lengte per rol zal de prijs bepalen. Tevens speelt de kleurvastheid een rol. Bij het productieproces worden namelijk UV-stabilisatoren aan de korrels toegevoegd. De kwaliteit van deze stabilisatoren bepaalt mede hoelang het kunstgras zijn kleur behoudt. Van tevoren is dat niet altijd eenvoudig vast te stellen, maar het bepaalt wel mede de kwaliteit. Het is een groot verschil of u kunstgras kiest dat straks intensief gebruikt gaat worden of dat het er meer voor de uitstraling ligt, een siergrasveld. Ook dat bepaalt mede de prijs. Bij kunstgras kopen dient u met genoemde factoren dan ook rekening te houden.

Garantie bij kunstgras

Er kan bij kunstgras sprake zijn van garantie. Als u voor een goede leverancier kiest, dan durft deze leverancier een langere garantieperiode te geven. Meestal krijgt u een garantie van verkleuring en UV-degradatie voor een periode tussen de zes en elf jaar. Daarbij heeft de hoeveelheid zonlicht invloed op de duur van de garantie. Voordat u kunstgras koopt, kunt u vragen naar de garantie. Ook dit kunt u meenemen in de vergelijking, waar dat u uw kunstgras gaat kopen.

 

Kunstgras kopen nunspeet, de prijzen

Kunstgras kopen is leuk, u verfraait namelijk uw tuin, maar wat zijn de prijzen? Ook dat is wel prettig om vooraf te weten. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals dat ook het geval is bij de kwaliteit. Er kan bijvoorbeeld al een kunstgras gazon gekocht worden voor een prijs vanaf €20,- per m2. Maar het kan ook €40,- per m2 zijn. Als u kunstgras wilt kopen dat bijvoorbeeld intensief gebruikt kan worden met de uitstraling van echt gras, dan kunt u rekenen op een hogere prijs. Bij de prijs dient u ook te denken aan het zelf leggen of het laten leggen van kunstgras. Als u het laat leggen, kost u dat gemiddeld €10,- per m2. Het is een investering, maar u gaat er wel lang van genieten!

 

Kunstgras kopen, wat heeft u nodig?

De keuze is gemaakt, u wilt kunstgras kopen Nunspeet. Maar hoeveel m2 heeft u precies nodig? U dient hierbij rekening te houden met het snijverlies en met de vleug. Er kan sprake zijn van snijverlies, omdat kunstgras vaak wordt geproduceerd op rollen van een breedte van 4.00 meter. Dit kan zorgen voor een aantal beperkingen. Er is ook sprake van een vleug bij kunstgras, het blijft vaak een bepaalde kant op staan. Het gras moet daarom ook met de vleug dezelfde kant uit worden gelegd. Het is veel mooier wanneer dat u bij kunstgras in de vleug kijkt. Bestelt u liever iets ruimer, zodat u zeker weet dat u voldoende kunstgras nunspeet koopt.

Bostik lijmsystemen

Vragen kunstgras kopen?

Heeft u vragen over kunstgras  kopen in Nunspeet? Wij staan voor u klaar. Wij denken graag met u mee en als er vragen zijn, neemt u dan gerust contact met ons op en wij geven u graag het antwoord. Uw kunstgras heeft u nu gevonden. Profiteer van onze ervaring en geniet binnenkort van het resultaat.

Kunstgras leggen

Kunstgras leggen

Zelf kunstgras leggen is een hele opgave, maar ook een mooie uitdaging. Met ons stappenplan kunt u in korte tijd zelf uw kunstgras leggen. Twijfelt u toch? Dan zijn wij er altijd voor u om u te helpen! Voordat u kunstgras gaat leggen, is het van belang dat u de juiste materialen klaar heeft liggen. Werkhandschoenen, een schep, een kruiwagen, een hark, een tuinslang, een wals, een rechte balk, een stabilisatiedoek, een stanleymes, kunstgrastape, een hamer en kunstgras haken, een speciale kunstgrasborstel en stratemakerszand.

 

Kunstgras plaatsen het stappenplan

Het leggen van kunstgras kan het beste aan de hand van ons stappenplan:

 • Eerst verwijdert u het oude gras. U neemt een schep en de kruiwagen en verwijdert vervolgens het oude gras en de bladeren. Egaliseer dan de grond zo goed mogelijk met een hark.
 • Vervolgens gaat u een zandbed aanbrengen. U legt een laag zand aan van 5-10 cm dikte. Het beste kunt u daarvoor stratemakerszand gebruiken.
 • Het zandbed moet u goed inwateren. Vervolgens moet u het zand compact leggen met een wals. Dan vlakt u het zandbed goed uit (kunstgras vormt zich naar de ondergrond dus van groot belang dat het goed gebeurt).
 • De volgende stap is het leggen van een onderdoek. U legt de stabilisatiedoek op het zandbed. Dit doek zet u op de hoeken vast met een kunstgrashaak.
 • Tijd om het kunstgras te leggen! U neemt het kunstgras en rolt dit uit, trek daarbij eventuele plooien voorzichtig recht. De vleug moet u goed in de gaten houden, dit is de richting waarin de sprieten staan. Zorg ervoor dat de sprieten allemaal in dezelfde richting wijzen.
 • Als u een oppervlakte heeft die breder is dan 4 meter, is het van belang dat u de naad gaat snijden. U slaat het kunstgras dan eerst terug, dan snijdt u aan de beide kanten een rand van ongeveer 2-3 cm af. Om te controleren of het klopt, legt u de kanten tegen elkaar.
 • Alles past goed? Dan kunt u de naden lijmen. U legt daarvoor eerst de kunstgrastape onder de naad. Het kunstgras slaat u terug en dan wrijft u er overheen. Binnen een uur is het hard en dan zit het ook echt vast!
 • Het kunstgras kan dicht tegen de muur liggen. Dit kunt u zelf afsnijden. Daarvoor kunt u het beste een stanleymes gebruiken.
 • Ligt uw mooie kunstgrasveld er goed bij? Zet het kunstgras altijd vast met haken, deze slaat u ongeveer om de 50 cm langs de randen in de mat.
 • Kunstgras ziet er nog mooier uit wanneer u het op gaat borstelen. Doordat het kunstgras op rollen wordt geleverd, is het vaak platgedrukt. Even borstelen en het is prachtig!
 • Eindelijk is het dan zover, u kunt genieten en uitrusten! Kunstgras leggen is een hele opgave!

 

Kunstgras leggen toch uitbesteden?

Twijfelt u nog of dat u zelf het kunstgras wilt leggen of toch uit wilt besteden? Laat het ons weten. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en staan voor u klaar.

 

 

 

Fabrieksverkoop en restanten

mega kunstgras fabrieksverkoop

Betaalbaar kunstgras voor iedereen!

Ben u inmiddels enthousiast over kunstgras, maar denkt uw portemonnee daar momenteel anders over? Of wellicht twijfelt u nog een beetje, in hoeverre kunstgras bij het ontwerp van uw tuin of buitenruimte past?

Kunstgras is een bijzonder onderhoudsvriendelijk alternatief voor natuurlijk gras. Het biedt vele voordelen ten opzichte van echt gras, waardoor u met het plaatsen van kunstgras op de lange termijn altijd vele malen goedkoper uit bent. U hoeft namelijk:

 • Geen mest meer aan te schaffen
 • Geen grasmaaier in huis te hebben
 • Niet meer te sproeien, dit ziet u direct terug op uw waterverbruik
 • Geen onkruid meer te wieden, dit scheelt vooral veel tijd

Maar kunstgras is niet alleen voordelig op lange termijn. De aanschaf van kunstgras hoeft niet duur te zijn! Kunstgrasdeveluwe hanteert altijd de scherpste tarieven voor al onze producten. Daarnaast beschikken wij veelvuldig over restpartijen die u rechtsreeks uit ons magazijn kunt afnemen. In dit geval gaat het gewoon om 100% eersteklas kunstgras, tegen een gereduceerd tarief. Wij kopen op grote schaal bij de fabrikant in en zodoende kunnen wij u mogelijkheden bieden tot het aanschaffen van een topproduct, tegen bodemprijzen.

Zo wordt het genieten van een mooie tuin voor iedereen mogelijk én betaalbaar. Informeer gerust naar de huidige voorraadartikelen, of kom langs bij één van onze vestigingen in Nunspeet of Kruiningen. Wij beschikken over ruim 180m2 aan showtuinen, zodat u direct inspiratie kunt opdoen voor uw eigen buitenruimte!

Mega Fabrieksverkoop 24, 25 & 26 augustus in Nunspeet en Kruiningen

mega kunstgras fabrieksverkoop 

MEGA ACTIE op 24, 25 en  26 augustus!

KUNSTGRAS EN GRASTAPIJT gaan wij op 24, 25 en 26 augustus rechtstreeks vanuit de fabriek verkopen dat wil je echt niet missen.

Eén keer per jaar houden wij een mega grote KUNSTGRAS FABRIEKSVERKOOP. Omdat er elk jaar heel veel mensen op deze fabrieks verkoop afkomen kunnen wij deze FABRIEKS VERKOOP niet eerder dan 2 dagen aangeven.

 

Dit jaar hebben wij alle productie  van feb 2016 t/m feb 2017 van onze Kunstgras fabrieken in Frankrijk, Denemarken en Belgie naar Nederland getransporteerd, Deze kunstgras soorten bieden wij aan vanaf € 5,95 m²
U vraagt zich natuurlijk af hoe kan dat dan voor zo’n lage prijs.

 

Omdat wij afspraken hebben, met onze vaste afnemers/klanten in het land van herkomst kunnen wij deze producten niet in het land tegen fabrieks prijzen verkopen. Maar in Nederland kan dat wel en daar profiteert u dit weekend van.
Dus kortom kom en hou vele euro’s in uw zak.

 

Adres  Nunspeet 
Industrieweg 14
8071 CT Nunspeet
0341-759252

Adres Kruiningen

Weihoek 14
4416 PX Kruiningen, Zeeland

Kom dit weekend langs en u zult zien dat het veel minder kan dan elders.

 • +Kunstgras met 15 jaar garantie is standaard.
 • +Deze fabrieksverkoop is er 35.000m² op voorraad.
 • +Alle soorten kunt u direct meenemen.
 • +Bezorgen is voor ons ook geen probleem.
 • +Leg service is geen probleem. Vraag naar de leg prijzen.
 • +Vakkundig advies.
 • +5 sterren specialist
 • +Kleuren kunstgras leverbaar
 • +Sport kunstgras leverbaar

 

Koffie staat klaar.

Met Koningsdag zijn wij ook een dagje vrij.

Met Koningsdag zijn wij ook een dagje vrij.

De rest van de week staan we voor uw klaar.

Groet

Team kunstgras de veluwe