scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Is het gras ook groener bij de buren?

beste kunstgras
Wil je een tuin die altijd groen is? Wil je een tuin waar je weinig onderhoud aan hebt, maar die toch aanvoelt als een eigen groen paradijsje met een volledig natuurlijke uitstraling? Wat dacht je van kunstgras? Dan hebben we het niet over zomaar kunstgras. Als je kunstgras van Kunstgras Veluwe aanlegt, zul je nauwelijks het verschil zien met gewoon gras. Je ziet een combinatie van vele tinten groen, op een levensechte grasmat. Sproeien en maaien, het is niet meer nodig. Je hoeft maar één ding te doen: genieten. Wat voor weer het ook is, jouw grasmat ziet er altijd perfect uit. Wil je toch tuinieren? Maak je tuin dan extra mooi met plantenbakken of gekleurde bloempotten met geurige planten. Over de basis, je grasmat, hoef je je geen zorgen te maken. Nu hou je tijd over; laat de zon maar komen!