scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Tips voor aanschaf van kunstgras

Kunstgras aanschaffen doet u voor een langere periode, het is dus belangrijk om op de kwaliteit te letten. Hoewel er vaak spotgoedkoop kunstgras wordt aangeboden van Chinese makelij is dit op lange termijn geen goede aankoop, omdat het gauw verkleurt, plat gaat liggen en snel slijt. Ons kunstgras is van Nederlandse oorsprong, bevat een dicht aantal vezels per vierkante meter en daarbij een speciale mosvezel, zodat het langer rechtop blijft staan en mooi blijft. Daarbij krijgt u 10 jaar UV-garantie. U kunt kiezen uit diverse tinten groen naar ieders smaak. Er zijn ook andere kleuren kunstgras verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor binnen, voor een balkon of bij het tuinstel. U kunt bij ons altijd een kleursample bestellen.

kunstgras tips

Kunstgras wordt gelegd op een speciale onderdoek, die druk verdelend werkt en onkruid tegenhoudt. Deze onderdoek wordt geplaatst op een geëgaliseerde zachte ondergrond van bijvoorbeeld zand. Voor een balkon of andere harde ondergrond wordt aanbevolen een speciale foamlaag te gebruiken onder het kunstgras. Deze zaken kunt u mee bestellen net als speciale haken, lijm, tape of instrooizand. Inzanden van het kunstgras voorkomt platliggen van de vezels en werkt verzwarend. U kunt altijd bij ons terecht voor advies.