scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

zomeractie blog kunstgras

zomeractie blog kunstgras

Wil je een voordelige en altijd groene zomer?

Waarom zou je nou kunstgras in je tuin willen? Maakt dat niet een onechte indruk? Het is toch de bedoeling dat je tuin mooi is en dat je daar heerlijk kan genieten in je eigen paradijsje? Als je er zo over denkt, zou je echt even verder moeten lezen. Want het moderne kunstgras lijkt totaal niet op het kunstgras van vroeger. Sterker nog, het heeft alleen maar voordelen. En bij ons betaal je ook nog de laagste prijs!

Topkwaliteit in kunstgras

Dit kunstgras is nauwelijks van echt te onderscheiden. Echt gras heeft meer groentinten en heeft sprietjes van verschillende lengte. Dat vind je dus terug in onze kunstgrasmatten. Geen onderhoud meer en mocht het maanden niet regenen, geen bruine en afgestorven sprietjes. Jouw tuin is groen en dat blijft het.

goedkoopste kunstgras

goedkoopste kunstgras

Veel voordeel in onze kunstgras outlet

Kunstgras caponnen outlet levert je topkwaliteit kunstgras al vanaf EUR 5,95 per m2. We hebben onze restpartijen rechtstreeks bij de fabrikant gekocht en zijn nu 50 % goedkoper dan welke concurrent ook. Wil je voordeel en kwaliteit? Wacht dan niet langer en kom nu naar onze kunstgras outlet en betaal de allerbeste prijs voor een mooie en altijd groene zomer.