scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras de Veluwe brengt kleur bij Resort Veluwemeer

Nunspeet aan Zee – Bij het resort Veluwemeer, onderdeel van Europarcs, worden de contouren van het nieuwe park al duidelijk zichtbaar.  Op het park worden 160 nieuwe recreatiewoningen gerealiseerd en een binnenwater, met verbinding naar het Veluwemeer, gerealiseerd.

Na de officiële opening afgelopen 1 april verandert nu snel het resort van een zandvlakte in een bijzonder project. Op dit moment is men druk met de infrastructuur aan te leggen en worden de eerste recreatiewoningen gebouwd.

Het Grand Cafe/Restaurant met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer heeft inmiddels een terras met zwembad en deze week is door Kunstgras de Veluwe uit Nunspeet een multifunctioneel sportveld gerealiseerd.

Nunspeet_kunstgras-Veluwe