scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras of gewoon gras

We zijn net verhuisd en in de tuin ligt gras. Nou ja gras. Ergens tussen de molshopen en de paardenbloemen vind je nog een stukje gras.

Nu ben ik eens aan het rondkijken voor een nieuw stukje gras.

 

Op internet zijn er verschillende manieren om nieuw gras in je tuin te laten groeien. Zaadjes strooien (volgens mij blijft daar na een rooftocht van de vogels echt niets van over) of graszoden. Die leg je neer en het is meteen groen.In mijn zoektocht op internet kom ik ook kunstgras tegen maar is dat het wel voor mij? Kunstgras is makkelijk. Je hoeft het niet te maaien maar het ruikt ook niet naar gras. Kunstgras kan je tegenwoordig in verschillende kleuren krijgen. Dat is dan wel weer leuk. Ik heb de kleuren paars, geel, oranje, zwart en natuurlijk groen gezien. Daar kan je leuke dingen mee doen.Maar wat zijn de voordelen van gewoon gras?

 

Het ruikt lekker als het gemaaid is. Je hoeft het niet schoon te maken. Het is goedkoop in aanschaf.Wat zijn de nadelen van gras?
In de zomer twee keer per week maaien. Iemand zoeken die dat voor me doet. Er groeit altijd onkruid tussen de sprieten en ik geloof dat je het ieder jaar moet bemesten. En dan die bergjes aarde. Die mollen zijn er dol op om door het gewone gras naar boven te koekeloeren.Kunstgras is dan toch wel makkelijk.

 

Je hoeft het niet te maaien. PLUS. Ik hoef het niet te bemesten. PLUS. Het gaat niet dood in de zomer omdat niemand eraan denkt dat het plantjes zijn die water nodig hebben als het lange tijd droog is.PLUS.
Dus “kunstgras of gewoon gras”? Ik ben uiteindelijk gegaan voor groen kunstgras. Hoewel de uitleg over het leggen van kunstgras op de website heel uitgebreid is en goed te volgen, heb ik er toch voor gekozen om het kunstgras niet zelf aan te leggen maar dit aan de professionals uit Nunspeet over te laten. Het ligt er strak in. Bedankt jongens! Ik ben zeer tevreden en kan het anderen zeker aanraden. De mollen zijn overigens minder tevreden en hebben zich de tuin van de buren eigen gemaakt.

pannaveld-kunstgrasdeveluwe-klein