scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Mega Kunstgras Actie !

 

KunstgrasDeVeluwe-265x395mm-UITVERKOOP.indd

 

Kom op donderdag 29 september vrijdag 30 september, en Zaterdag 1 oktober naar Kunstgras de Veluwe voor MEGAKORTINGEN!

SPECTACULAIRE ACTIE op donderdag 29 september vrijdag 30 september, en Zaterdag 1 oktober bij Kunstgras de Veluwe in Nunspeet! We bieden MEGAKORTINGEN tot wel 70% voor couponnen kunstgras van uitstekende kwaliteit en echt Nederlands fabricaat! Deze kans is UNIEK!

 

ALLES MOET WEG! Kom dus op tijd op de SPECIALE ACTIEDAG op donderdag 29 september vrijdag 30 september, en Zaterdag 1 oktober in onze showroom en OUTLET aan de Industrieweg 14 in Nunspeet. Hier vindt u een MEGA-UITVERKOOP van couponnen tot 70%! Deze couponnen zijn restanten van zeer hoge kwaliteit, overgebleven van allerlei soorten kunstgras die we voor verschillende projecten hebben gebruikt. Laat deze UNIEKE KANS niet voorbijgaan en sla uw slag op Donderdag 29 september vrijdag 30 september, en Zaterdag 1 oktober van 9.00 uur tot 17.00!

 

Onze couponnen zijn al scherp geprijsd, maar nu koopt u ze echt voor BODEMPRIJZEN! Verkrijgbaar in veel vele maten en allerlei kleuren. DIT IS UW KANS om balkon of terras direct sfeer te geven. Ook gezellig bij de caravan of in het interieur. Altijd al een eigen golfgreen willen aanleggen of een voetbalveldje in de tuin? Klaar met dat eeuwige sproeien, bemesten en de molshopen in het gras? Pak deze kans, u krijgt zo KWALITEIT voor BIJNA NIETS!

 

Natuurlijk krijgt u ook op deze 1 oktober onze vertrouwde service! We geven deskundig advies en u kunt het kunstgras DIRECT MEENEMEN OF SUPERSNEL LATEN BEZORGEN. Liever niet zelf leggen? Tegen scherpe prijzen LEGGEN WIJ HET VOOR U, snel en vakkundig! Kijk bij deze gelegenheid ook eens rond in onze ENORME voorraad van wel 20000 m2. Verbaas u hoeveel keuze er is in kunstgras en hoeveel mogelijkheden er zijn. Of u nu een bedrijf heeft, een recreatieterrein of een eigen tuin, bij ons vindt u de BESTE DEALS!

 

DIT IS EEN NOOIT VERTOONDE ACTIE! Kom dus beslist op tijd op donderdag 29 september vrijdag 30 september, en Zaterdag 1 oktober vanaf 9.00 uur in Nunspeet, onze voorraden gaan snel en WEG IS PECH! U bent van harte welkom. Stel gerust uw vragen, we geven graag advies. Kijk ook op onze website www.kunstgrasveluwe.nl voor nog meer info en contact.