scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras, voordelig en veilig!

Had je begin dit jaar grootse plannen om kunstgras aan te leggen op je gazon, je terras of je balkon? Je zag het al helemaal voor je. Nooit meer grasmaaien, geen onkruid wieden, geen kinderkleren met grasvegen, het zou je zoveel tijd schelen. En zelfs al zouden we een lange, hete en vooral droge zomer krijgen, jouw gazon zou er altijd perfect bijliggen en nooit verdorren of vergelen. En toen kwam Zembla met die inmiddels beruchte documentaire. Kunstgras met rubberkorrels zou gevaarlijk kunnen zijn voor de volksgezondheid, omdat die rubberkorrels kankerverwekkende stoffen bevatten.

 

Inmiddels is het antwoord van het RIVM binnen. Het RIVM, terecht een gezaghebbend instituut, heeft gedaan waarvoor ze in het leven zijn geroepen. Ze hebben de claims tot op de bodem onderzocht en hun antwoord is duidelijk en ergens rustgevend. Ja, de rubberkorrels bevatten stoffen die kankerverwekkend kúnnen zijn. Maar niet in de concentraties waarin ze nu in kunstgras voorkomen. Kunnen ze dan niet vrijkomen tijdens het sporten? Niet in concentraties die een negatief effect op de gezondheid kunnen hebben.

 

Met dit positieve bericht kun je je oude plan weer oppakken. En wij gaan je daar niet alleen bij helpen, wij doen er ook nog eens een schepje bovenop. Wij gaan dit heuglijke nieuws met je vieren. We hebben namelijk nog een mooie voorraad coupons liggen die je bij ons met grote korting, soms wel tot 70 % van de oorspronkelijke prijs, kunt afnemen. Als je van plan bent om het nieuwe jaar duurzaam en groen te beginnen, kom dan zeker naar een van onze showrooms en zoek zelf uit welke coupon kunstgras het beste met jouw plannen overeenkomt. En lukt het niet met onze coupons? Dan hebben we natuurlijk ook nog onze normale voorraad die je met veel voordeel kunt bestellen.
Laten we van 2017 een mooi, gezond en altijd groen jaar maken. Wanneer mogen we je begroeten?

 

kunstgras-rollen