scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras sneeuwvrij maken

Kunstgras sneeuwvrij maken hoe doe ik dat? Lees het hier

Hoe moet ik kunstgras sneeuwvrij maken is een veelgestelde vraag wanneer het buiten koud is en er sneeuw is gevallen. Lees hier hoe je kunt sneeuwschuiven zonder beschadigingen te maken.

Zodra het buiten een beetje begint te sneeuwen komt bij velen de vraag naar boven hoe kunstgras sneeuwvrij maken in zijn werk gaat. Is het uberhaupt wel nodig om te gaan sneeuwschuiven of kun je het gewoon laten liggen?

Moet je perse kunstgrasveld sneeuwvrij maken?

Sneeuw op je kunstgazon kan absoluut geen kwaad. Het zal het kunstgrastapijt niet beschadigen. Je kunt het op een natuurlijke manier laten smelten. Je kunt er ook gewoon op lopen en je kunt zelfs je kinderen en huisdieren erop laten spelen. Laat ze een sneeuwpop maken en je zal zien dat er in tegenstelling tot echt gras, geen viezigheid zoals zand of gras sprieten in zullen zitten.

Gaat het smeltproces niet vlug genoeg, dan kun je wat zout strooien om het proces wat sneller te laten verlopen maar doe dit incidenteel!

Natuurlijk kun je verse zachte sneeuw er ook met een plastic sneeuwschuiver afschuiven. Doe dit wel met beleid want een beschadiging eraan wil je natuurlijk niet. Hebben we het over grote oppervlakten zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, dan wordt er vaak gebruik gemaakt van een traktor met een schuiver erachteraan.

Heb je meer vragen over dit onderwerp of wil jij ook een mooi stuk groen kunsgrastapijt in je tuin, balkon of waar dan ook laten leggen? Neem dan snel contact met ons op of kom bij ons langs in de grootste outlet van midden Nederland.

 

kunstgras sneeuwvrij maken