scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Fabrieksverkoop en restanten

mega kunstgras fabrieksverkoop

Betaalbaar kunstgras voor iedereen!

Bent u ook zo enthousiast over kunstgras, maar denkt uw portemonnee daar momenteel anders over? Of wellicht twijfelt u nog een beetje, in hoeverre kunstgras bij het ontwerp van uw tuin of buitenruimte past?

Kunstgras is een bijzonder onderhoudsvriendelijk alternatief voor natuurlijk gras. Het biedt vele voordelen ten opzichte van echt gras, waardoor u met het plaatsen van kunstgras op de lange termijn altijd vele malen goedkoper uit bent. U hoeft namelijk:

  • Geen mest meer aan te schaffen
  • Geen grasmaaier in huis te hebben
  • Niet meer te sproeien, dit ziet u direct terug op uw waterverbruik
  • Geen onkruid meer te wieden, dit scheelt vooral veel tijd

Maar kunstgras is niet alleen voordelig op lange termijn. De aanschaf van kunstgras hoeft niet duur te zijn! Kunstgrasdeveluwe hanteert altijd de scherpste tarieven voor al onze producten. Daarnaast beschikken wij veelvuldig over kunstgras restanten van restpartijen die u rechtsreeks uit ons magazijn kunt afnemen. In dit geval gaat het gewoon om 100% eersteklas kunstgras, tegen een gereduceerd tarief. Wij kopen op grote schaal bij de fabrikant in en zodoende kunnen wij u mogelijkheden bieden tot het aanschaffen van een topproduct, tegen bodemprijzen.

Zo wordt het genieten van een mooie tuin voor iedereen mogelijk én betaalbaar. Informeer gerust naar de huidige voorraadartikelen, of kom langs bij onze vestiging in Nunspeet.. Wij beschikken over ruim 180m2 aan showtuinen, zodat u direct inspiratie kunt opdoen voor uw eigen buitenruimte!