scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras voordelige restpartijen uitverkoop, Alles MOET WEG!!

Ook super voordelig een mooi stuk kunstgras kopen? Kom dan naar onze showroom in Nunspeet om te profiteren van de allergoedkoopste kunstgras restpartijen uitverkoop in Nederland! Kunstgras voordelige restpartijen uitverkoop

Alle kunstgras restpartijen en restanten van 2022 gaan eruit!

Als u ooit al eens van plan was om een mooi stuk kunstgras aan te schaffen, dan is dit uw kans! Wij moeten plaats maken voor de nieuwe collectie.
Bij Kunstgras de Veluwe vind u de mooiste kunstgazon soorten voor de laagste prijzen vanaf aanstaande donderdag tot en met zaterdag. MIS HET NIET!

artificial grass

De koffie staat klaar!

Vragen over kunstgras restpartijen of ergens anders over? Chat met ons (rechts onderin), bel, mail of vul het contact aanvraag formulier in; KLIK HIER.

Bekijk onze collectie kunstgras voordelige restpartijen uitverkoop.


Over Kunstgras de Veluwe

Kunstgras de Veluwe levert kunstgrasmatten aan particulieren en, als groothandel, aan bedrijven. Wij zijn gevestigd in Nunspeet, Gelderland, en zorgen voor een supersnelle levering door heel Nederland! Bij ons kunt u voor een mooie prijs kwalitatief uitstekend kunstgras kopen en eventueel ook door onze experts laten leggen. Ons sterke, natuurgetrouw zachte en groene kunstgrastapijt leveren wij direct van de rol per strekkende meter. U kunt ook online bestellen. Wilt u liever het kunstgazon eerst voelen voordat u het koopt, kom dan snel naar onze outlet. U vindt er altijd mooie restantpartijen en andere aantrekkelijke aanbiedingen in onze couponnenhal. 

Ons kunstgras is een puur Hollands product, dat wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Kunstgras kunt u bij ons al bestellen vanaf € 11,95 per m2. Bestel online via het contactformulier of bezoek onze indoor showroom met outlet in Nunspeet, dichtbij Harderwijk. Hier hebben we ook een couponhoek, waar u nog voordeliger uit bent. Kom snel naar dé kunstgrasboer in Gelderland en profiteer direct van de mooiste aanbiedingen!

Nunspeet
T 0341-759252 info@kunstgrasveluwe.nl
Industrieweg 14
8071 CT Nunspeet, Gelderland

Di t/m za: 08:00u – 17:00u