scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras met baby’s

Kunstgras met baby's

Als ouder is het creëren van een veilige omgeving voor je baby van het grootste belang. Kunstgras voor baby’s biedt een fantastische oplossing voor ouders die een comfortabele en hygiënische speelruimte voor hun kleintjes willen creëren, zowel binnen als buiten.

 

Zachtheid en veerkracht

Een van de belangrijkste voordelen van kunstgras voor baby’s is de zachtheid en veerkracht van het oppervlak. In tegenstelling tot harde vloeren of ruw natuurlijk gras, biedt kunstgras een zachte en dempende ondergrond waarop baby’s kunnen kruipen, zitten en spelen zonder zich zorgen te maken over blauwe plekken of ongemak.

 

Hypoallergeen en vrij van schadelijke stoffen

Bovendien is kunstgras hypoallergeen en vrij van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor zelfs de meest gevoelige babyhuidjes. Dit betekent dat ouders met een gerust hart hun kleintjes kunnen laten verkennen en ontdekken, zonder zich zorgen te maken over allergische reacties of irritaties.

 

Gemakkelijk onderhoud

Een ander voordeel van kunstgras is het gemak van onderhoud. In tegenstelling tot natuurlijk gras, dat regelmatig gemaaid, bemest en besproeid moet worden, vereist kunstgras weinig tot geen onderhoud. Vlekken en ongelukjes kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en een mild reinigingsmiddel, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is voor drukke ouders.

 

Hele jaar groen

Daarnaast blijft kunstgras er altijd fris en groen uit zien, ongeacht het weer of de seizoenen. Dit betekent dat ouders en baby’s het jaar door kunnen genieten van een prachtige, groene speelruimte, zonder zich zorgen te hoeven maken over modderige plekken, kale plekken of onkruid.

 

Of het nu gaat om een binnenspeelruimte of een speeltuin in de achtertuin, kunstgras biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van een veilige en  plezierige omgeving voor baby’s om in te spelen, te leren en te groeien. Met zijn duurzaamheid en hygiënische eigenschappen, is kunstgras een slimme keuze voor ouders die alleen het beste willen voor hun kleintjes.

 

Ontdek ons assortiment bij Kunstgras de Veluwe en bezoek onze website voor online bestellen. Voor verdere vragen of advies, staan onze experts altijd voor je klaar. En wie weet, geniet jij binnenkort samen met je kleintje  van eindeloos plezier.

 

Adres
Industrieweg 14
8071 CT Nunspeet
Tel: +31(0)341 75 92 52
Email: info@kunstgraskopenonline.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag 9:00 – 17:00
Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 9:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Wilt u persoonlijk advies, maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?
Neemt u dan contact met ons op!

Tot snel!