scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras voor cavia’s

Kunstgras met cavia's

Kunstgras met cavia’s

Op zoek naar de ideale speelruimte voor je geliefde cavia’s? Overweeg kunstgras van Kunstgras de Veluwe, de perfecte combinatie van comfort, hygiëne en duurzaamheid. Kunstgras biedt een zacht en natuurlijk aanvoelend oppervlak dat perfect is voor de gevoelige pootjes van cavia’s, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is.

 

Het hele jaar door een mooi gazon

Met kunstgras hoef je je geen zorgen te maken over modderige pootafdrukken of kale plekken in het gazon, veroorzaakt door graven en knabbelen van je kleine vriendjes. Het biedt het hele jaar door een groene uitstraling, waardoor je tuin er altijd fris en uitnodigend uitziet.

 

Veiligheid en duurzaamheid

Kunstgras voor cavia’s is veilig en niet-toxisch, waardoor je met een gerust hart je huisdieren kunt laten rondlopen en spelen. Het is bestand tegen slijtage en verkleuring, zelfs bij veelvuldig gebruik, waardoor het een kosteneffectieve en lange termijn oplossing is voor het creëren van een speelruimte voor je cavia’s.

 

Comfort

Laten we niet vergeten dat kunstgras voor cavia’s ook een uitstekende isolator is, waardoor het zowel binnen als buiten geschikt is voor alle seizoenen. Of het nu zomer is en je cavia’s genieten van het zonnetje of winter en ze lekker warm binnen spelen, kunstgras biedt een comfortabele ondergrond die geschikt is voor alle weersomstandigheden.

 

Of je nu een indoor speelgebied wilt creëren of een buitenruimte wilt omtoveren tot een cavia paradijs, kunstgras biedt eindeloze mogelijkheden. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van kunstgras voor cavia’s en geef je harige vrienden de perfecte plek om te spelen, te knabbelen en te ontspannen. En ondertussen geniet jij van een prachtig groen gazon, zonder de gebruikelijke zorgen en onderhoud.

 

Ontdek ons assortiment met kunstgras voor cavia’s bij Kunstgras de Veluwe en bezoek onze website voor online bestellen. Voor verdere vragen of advies, staan onze experts altijd voor je klaar.

 

Adres
Industrieweg 14
8071 CT Nunspeet
Tel: +31(0)341 75 92 52
Email: info@kunstgraskopenonline.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag 9:00 – 17:00
Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 9:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Wilt u persoonlijk advies, maar bent u niet in de gelegenheid om langs te komen?
Neemt u dan contact met ons op!

Tot snel!