10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Goedkoopste kunstgras couponnen en kunstgras restanten van restpartijen kopen?

Let op! A.s. vrijdag en zaterdag houden wij een mega kunstgras fabrieksverkoop! Meer informatie over de kunstgras restanten? Klik Hier!

In onze kunstgras couponnen hal vindt u altijd de goedkoopste aanbiedingen van gekleurd en natuurgetrouw groen tapijt. Al onze kunstgazon coupons en kunstgras restanten van restpartijen  zijn van uitermate hoge kwaliteit en kunt u voordelig kopen. Voor actuele coupon aanbiedingen kunt u het beste naar onze showroom/outlet en couponhal in Nunspeet komen. U bent van harte welkom in de grootste outlet van midden Nederland met maar liefst 500 m2 couponnenhal en 180 m2  showtuin. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel in Nunspeet te komen, maar wilt u toch wel heel graag een goede kwaliteits kunst grastapijt voor buiten coupon kopen? Wilt u eerst graag een proef monster opgestuurd krijgen van het beste kunstgras? Ook dit is geen probleem. Vul dan nu de door u gewenste maten en overige wensen in op het contact formulier of bel ons direct. Onze medewerkers staan ook voor u klaar en kunnen u van de juiste adviezen voorzien.

    Kunstgras coupon kopen van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs!

    Binnenkort plaatsen wij de kunstgras couponnen en het restanten van restpartijen assortiment op deze website, zodat u ook online kunstgras couponnen kopen kunt. Zodra dit mogelijk is, melden wij het direct op Twitter en Facebook. Volgt u ons al op deze socialmediakanalen? Zo niet, doe dit dan snel, dan bent u er straks als eerste bij. Wij hebben altijd diverse soorten kunstgrasmatten van hoge kwaliteit voor de laagste prijs op voorraad in onze voordeelhal te Nunspeet. Kom snel naar onze couponhal of bestel direct online uw kunstgazon naar keuze!

    Kunstgras couponnen