10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras in Apeldoorn met een natuurlijke uitstraling!

Heeft u een tuin met een gazon van natuurlijk gras? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander hoeveel tijd en moeite het kost om uw grasmat te onderhouden. Met kunstgras in Apeldoorn heeft u het hele jaar door het perfecte gazon met een natuurlijke uitstraling. Het grootste voordeel van kunstgras is dat het vrijwel geen onderhoud nodig heeft. Daarnaast kiest u eenvoudig de groentint die het beste bij uw tuin en smaak past. Naast particulieren kunnen ook bedrijven terecht bij Kunstgras de Veluwe. Wij leveren kunstgras voor in de tuin, op het balkon, op de camping, op speelvelden en dakterrassen. Onze professionele legservice komt uw kunstgrasmat tegen een voordelig tarief leggen in Apeldoorn. Voor het voordeligste soort klik hier!

 

Het hele jaar door het perfecte gazon

Een tuin met een natuurlijke grasmat is onmogelijk het hele jaar door in stand te houden. Vroeg of laat ontstaan er bruine plekken en gaten die afdoen aan het uiterlijk van uw gazon. In de lente lukt het vaak nog wel om het gazon in goede staat te houden, maar in de zomer- en wintermaanden is dat een stuk lastiger. De felle zomerzon zorgt al snel voor vergeling of bruine plekken en de vrieskou in de winter doet de grasmat ook geen goed. Met kunstgras Apeldoorn heeft u het hele jaar door het perfecte gazon dat bestand is tegen zowel zomerhitte als winterse vrieskou. Ook kunt u uw kinderen met een gerust hart laten spelen op het kunstgras zonder u zorgen te maken over beschadigingen.

 

Kunstgras Apeldoorn

 

Soorten kunstgras Couponnen

 

 

Alle tinten groen voor diverse toepassingen

Kunstgras de Veluwe heeft een ruime voorraad aan de meest uiteenlopende soorten kunstgras. Dat betekent op de eerste plaats dat u de keuze heeft uit veel verschillende groentinten. Op de tweede plaats verschillen onze kunstgrasmatten wat betreft de hoogte van de grassprieten die variëren van ongeveer 21 tot 52 mm. Om het gras een extra natuurlijke uitstraling te geven verschillen de grassprieten altijd enigszins van hoogte. Bekijk al onze soorten kunstgras op de website of bezoek onze showroom in Nunspeet om ons kunstgras persoonlijk te ervaren.

 

Eenvoudig te onderhouden

Om uw natuurlijke gras in goede staat te houden is er veel onderhoud nodig. Zo moet het gras regelmatig besproeit, bemest en gemaaid worden. Daarnaast is natuurlijk gras gevoelig voor beschadigingen door bijvoorbeeld spelende kinderen. Kunstgras is onderhoudsarm en is veel beter bestand tegen beschadigingen. Om optimaal te genieten van uw kunstgras zijn er slechts een aantal kleine onderhoudswerkzaamheden nodig. Door af en toe de kunstgrasvezels op te borstelen en het blad en mos te verwijderen houdt kunstgras Apeldoorn zijn perfecte en natuurlijke uitstraling.

 

Profiteer van onze professionele legservice

Bij Kunstgras de Veluwe kunt u rekenen op een snelle levering van uw kunstgrasmat in Apeldoorn. Heeft u de tijd en het gereedschap om uw kunstgrasmat zelf te leggen? Volg dan onze instructie op om uw kunstgras op de juiste manier te leggen. Dat betekent onder andere dat u zelf de grasmat nauwkeurig op maat snijdt, de ondergrond egaliseert, het grastapijt verlijmt en het gras opborstelt en instrooit. Ziet u het echter niet zitten om uw kunstgrasmat zelf te leggen? Schakel dan onze legservice in om uw kunstgrasmat snel en professioneel te leggen in Apeldoorn tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Bestel uw kunstgras in Apeldoorn

Bestel uw onderhoudsvrije kunstgras Apeldoorn voor tuin, balkon, dakterras, speelveld of camping bij Kunstgras de Veluwe. U profiteert van scherpe prijzen, 10 jaar garantie, een snelle levering en professionele legservice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze kunstgrasmatten. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@kunstgrasveluwe.nl of bel met 0341 – 75 92 52.

 

Soorten kunstgras Couponnen