10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Kunstgras de Veluwe is hét adres voor uw kunstgras. Vraag je je af waar dit kunstgras te koop is? Kom dan eens langs in onze grote couponnenhal in Nunspeet. U kunt ons makkelijk bereiken want onze hal staat om de hoek bij de Welkoop én vlak naast het station Nunspeet. We bieden je een groot assortiment kunstgrassen en restpartijen kunst gras. Mooi kunstgras voor in je tuin of een stukje grastapijt voor op je balkon, we hebben het allemaal. We bezorgen dit gratis bij u thuis door heel Nederland! Ook kunt u al het legmateriaal bij ons aanschaffen.

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief Kunstgras de Veluwe kunt u deelnemen aan onze winactie om 30m2 gratis kunstgras te winnen t.w.v. €1296,-.
Bekijk de actie hier.

*Deze actie loopt t/m 30 november 2022.

Bekijk ons ook op:

   

Kunstgras de Veluwe levert de beste kwaliteit kunstgrasmatten aan particulieren en, als groothandel, aan vele bedrijven. Wij zijn gevestigd in Nunspeet, Gelderland en zorgen voor een supersnelle levering door heel Nederland! Bij ons kun je voor een mooie prijs kwalitatief uitstekend kunstgras kopen en desgewenst laten leggen , door legexperts. Ons sterke, natuurgetrouw zachte, gekleurd of groene kunstgrastapijt leveren wij direct van de rol per vierkante meter. Kunstgras de Veluwe is een Nunspeets bedrijf beheerd door lokale ondernemers. Komt u ook langs voor een kopje koffie of thee?