scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Er zijn verschillende mogelijkheden die onze professionele kunstgras aanleg service biedt. Of het nou gaat om het aanschaffen en desgewenst kunstgras laten aanleggen van nieuwe kunstgrasmatten in uw tuin, balkon of dakterras, voetbalveld of overige sportvelden, bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om kwaliteit, vliegensvlugge diensten en professionaliteit voor uitermate betaalbare kosten voor vrijwel ieder budget!

Waarom kunstgras laten aanleggen door onze service?

Uw  oude gras laten verwijderen, de grond egaal maken en klaar maken voor de nieuwe grasmat waarbij u vrijwel nergens omkijken naar heeft is geen probleem voor ons en wij kunnen dit ook voor u realiseren tegen zeer scherpe prijzen! Onze kunstgraszoden zijn geschikt voor het aanleggen op tegels, beton en elke andere ondergrond. U kunt ook online bij ons bestellen. Neem snel contact met ons op voor een scherpe offerte prijs en wij zullen u van een advies op maat voorzien of bezoek onze showroom in Nunspeet waar u direct ons assortiment van groen en gekleurd grastapijt kunt zien en voelen.

Dit dynamische nieuwe en snel groeiende vakkundige bedrijf op de Veluwe is de leverancier van natuurgetrouw kunstgrastapijt aan particulier en als groothandel voor bedrijf. Wij leveren en verzorgen een professionele kunstgras laten aanleggen service door heel Nederland en Belgie van het groene tapijt welke direct is te leveren of te bestellen vanaf de rol. Op dit moment de aanbieding alle producten geleverd inclusief drukverdeeldoek, zolang de voorraad hiervan strekt! Doordat wij vrijwel dagelijks nieuwe tuinen, dakterrassen, sportvelden en diverse overige doeleinden bekwaam voorzien van nieuw tapijt hebben wij zeer regelmatig restpartijen in de aanbieding voor uitermate gunstige prijzen.  Bent u benieuwd naar onze actuele spectaculaire coupon aanbiedingen? Bel ons dan snel of kom naar onze voordeelhal in Nunspeet.