scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras advies

Kunstgras is ideaal voor als je wel de lusten wilt van een fraai groen stuk gazon in je tuin, maar niet de lasten van het grasmaaien. Daarnaast is kunstgras een uitstekende toepassing op bijvoorbeeld sportvelden en geeft het als dak- en balkonbedekking een natuurlijke uitstraling. Bij de aanschaf van kunstgras is het alleen wel van belang om goed advies in te winnen. We helpen regelmatig klanten uit de brand die een kunstgrasmat op een verkeerde ondergrond hebben gelegd of die andere problemen met hun grasmat krijgen.

Waar moet je op letten als je kunstgras koopt?

Bij de aanschaf van kunstgras is allereerst de ondergrond van belang. Komt het kunstgras op een harde ondergrond van beton of steen? Dan is het noodzakelijk om er matten onder te leggen die de kunstgrasmat beschermen, zodat hij langer mee gaat. Wil je je grasmat vervangen door kunstgras? Let er dan op dat vocht en regenwater goed kan afvloeien. Zo kan het noodzakelijk zijn om een extra drainage onder de kunstgrasmat aan te leggen. Die drainage voorkomt dat er nare geurtjes en schimmel in de kunstgrasmat ontstaan.

Waarom kies je voor kunstgras?

Kunstgras heeft als grote voordeel dat het onderhoudsarm is en toch de eigenschappen van een normaal grasveld biedt. Net zoals bij gewoon gras is kunstgras ook voor diverse doeleinden verkrijgbaar. Wil je een siergazon van kunstgras of gaat het om een sportveld waar het zwaar wordt belast?

Bij het kopen van kunstgras is advies het halve werk

Wil je kunstgras kopen en twijfel je over de juiste ondergrond of de sterkte van de grasmat? Onze vakspecialisten staan graag voor je klaar om je een goed advies te geven, zowel in onze showroom als via onze website. Zo ben je er zeker van dat je een kunstgrasveld aanschaft waaraan je lang plezier beleeft.