10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras Apeldoorn laten leggen of zelf leggen

Kunstgras is de ideale oplossing voor een onderhoudsvrije tuin en zorgt onder alle omstandigheden voor een strakke uitstraling. Wilt u kunstgras zelf leggen? Wij leggen in het kort uit hoe de onderhoudsvrije tuin kunt creëren. Als u de voorkeur geeft aan het laten leggen van kunstgras in Apeldoorn, dan bieden wij u de mogelijkheid deze klus uit te laten voeren door ons vakkundige team medewerkers.

Kunstgras zelf leggen
Werk volgens onderstaand stappenplan bij het zelf leggen van kunstgras

Kunstgras-mega-store-Gelderland

Kunstgras-mega-store-apeldoorn

 

 

1. Ondergrond in orde maken voor het leggen van kunstgras

Het is van groot belang om voor het zelf leggen van kunstgras de ondergrond te bewerken:

Bewerken zachte ondergrond (gras, aarde en andere materialen)
Verwijder alle beplanting en graaf ongeveer 10 cm diep af. Vul dit deel vervolgens op met zand, egaliseer en tril vast. Indien gewenst kan ook een kantopsluiting aangebracht worden. Na het egaliseren kunnen valdempende platen aangebracht worden (een aanrader voor gezinnen met kinderen). Ten slotte wordt een drukverdelende doek aangebracht.

Bewerken harde ondergrond (straatwerk, beton, houten vlonders
Verwijder alle afval en vul gaten in het oppervlak op. Een laag foam kan oneffenheden egaliseren en schade voorkomen.

 

2. Zelf kunstgras leggen
Als de ondergrond gereed is kan het kunstgras gelegd worden. Dit kan op verschillende manieren zonder of met verlijmen door lijm in emmer, lijmtube of tape.

Kunstgras laten leggen
Heeft u geen tijd, zin of beschikt u niet over de benodigde materialen? Dan kunt u het kunstgras ook laten leggen. Door het kunstgras te laten leggen heeft u de garantie dat zowel het voorwerk (ondergrond bewerken) als het leggen van het kunstgras zelf op professionele wijze aangepakt wordt. U heeft er verder geen omkijken naar en kunt direct genieten van de nieuwe tuin met strak gelegd kunstgras.

Voor het laten leggen van kunstgras in Apeldoorn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bieden u de mogelijkheid om het kunstgras geheel volgens uw wensen te leggen, natuurlijk tegen een scherpe prijs.