10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras voor een aangename prijs waarop u voor honderd procent kunt vertrouwen? Kunstgras Veluwe is het aangewezen adres voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Natuurlijk treft u bij ons een groot aantal kunstgras aan. Bij elke soort leggen wij precies de gebruiksmogelijkheden uit. Bestellen bij kunstgras Veluwe is uiterst voordelig voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien geven wij u 10 jaar garantie!

 

In het midden van Nederland op de Veluwe treft u onze uitgebreide showroom aan. Hier liggen meer dan dertig kunstgras soorten op zicht, klaar om aan te voelen en van de kleur te genieten. De kortingen op alle soorten kunstgras kunnen oplopen tot wel 40 procent. Komt u bij ons langs vanuit Barneveld dan kunt u rekenen op minimaal 40% prijsverschil met de concurrent!

 

Alle kunstgras soorten verkopen wij met bijbehorende accessoires. U dient hierbij te denken aan de benodigde haken, stabilisatiedoeken en instrooizand. Bent u een beetje handig in de tuin, dan kunt u het kunstgras zonder veel moeite zelf leggen. Maar Kunstgras Barneveld zou geen goede keuze zijn, als wij niet klaarstonden met ons gespecialiseerde kunstgrasteam. Onze professionele kunstgraslegservice begeleidt u desgewenst door het hele proces. Het team verwijdert uw oude gras, egaliseert de grond en maakt die klaar voor de nieuwe grasmat.

 

kunstgras apeldoorn laten leggen

Kunstgras Couponnen hal

 

Natuurlijk zijn onze kunstgras soorten uitermate geschikt om ook op andere ondergronden te leggen dan alleen op aarde of zand. Tegels en beton, zoals uw dakterras of balkon, kunnen ook uitstekend als ondergrond dienen. Wij denken hierbij niet alleen in het klein, want voetbalvelden en andere sportvelden beleggen wij ook.

 

Kunstgras Veluwe is ook op Facebook en Twitter actief. Besluit u ons te volgen op deze kanalen, dan wordt u steeds op de hoogte gehouden over nieuwe soorten en nieuwe coupons in onze kunstgras outlet hal. Ook onze website biedt bijzonder veel informatie. Zo leest u in de blogsectie op onze site, waar u op moet letten als u kunstgras koopt. Dit blogartikel biedt een handige tool bij het kiezen uit de verschillende kunstgras soorten. Zo wordt er aandacht gevraagd voor de hoogte van de spriet en de ondergrond die u wilt gaan gebruiken. Ook onder speeltoestellen zorgt Kunstgras Barneveld geregeld voor een natuurlijk ogende aankleding. Kunstgras onder een speeltoestel is zacht, heeft een mooie kleur en biedt een natuurlijke uitstraling op het schoolplein of in de tuin.

 

Vanuit onze grote vestiging in Nunspeet in de provincie Gelderland, zorgen wij voor een razendsnelle levering van alle kunstgras soorten door heel Nederland. Het gras wordt per strekkende meter direct van de rol geleverd. Bestellen kunt u doen in onze showroom, maar online bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Kunstgras Veluwe is bij het leveren heel flexibel. Wij bezorgen de kleinste bestelling rechtstreeks bij de consument, maar fungeren ook als groothandel voor bedrijven. De natuurlijke uitstraling van onze kunstgras soorten staat altijd voorop, gepaard aan de wens dat u als klant meer dan tevreden bent.

 

Referenties worden door onze klanten geregeld op de website geplaatst. Wij laten vaak één of meer recente reacties zien. Zo ziet u gelijk hoe het werk van Kunstgras Veluwe door anderen wordt ervaren. Dit helpt u mogelijk bij het maken van uw keuze. Heeft u een vraag over de kunstgras soorten of wilt u gewoon eens kennis met ons maken, dan is contact altijd mogelijk. U belt gewoon met 0341-759252 of stuurt een e-mail naar info@kunstgrasveluwe.nl. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.