scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras Elspeet

Om betaalbaar en kwalitatief uitstekend kunstgras te kopen en te laten leggen kunt u, als u woonachtig bent in Elspeet, terecht bij de vestiging van Kunstgras de Veluwe in Nunspeet. Bij ons kunt u kunstgras kopen en laten aanleggen indien gewenst. Neem voor tarieven van de aanleggen service contact met ons op.

 

goedkoopste kunstgras

 

Wat voor soort kunstgras u ook zoekt, lange sprieten, korte sprieten, egaal groen of wat bruinere sprietjes ertussen, de specialisten van de Kunstgras de Veluwe denken graag met u mee over de meest voordelige en goed ogende oplossing. We kunnen u gratis kunstgras stalen verstrekken om ze thuis in Elspeet nog eens rustig te bekijken. Onze showtuin en couponnenhal bevinden zich op een kleine afstand van Elspeet. Kunstgras de Veluwe is gevestigd in Nunspeet en heeft altijd een ruim assortiment in voorraad.  Ons aanbod bestaat onder andere uit:

Soorten kunstgras Couponnen

 

Geschikt voor

U legt met plezier kunstgras in de tuin. De buren zullen jaloers naar uw grasmat kijken en mogelijk niet eens doorhebben dat er kunstgras ligt. Kunstgras geeft bij spelende kinderen geen groene plekken op de kleding en bovendien vallen zij zacht. Ook rond het zwembad in de tuin of het openluchtzwembad in dorp of stad, ligt kunstgras prachtig rond het bassin. Het materiaal is bestand tegen chloor en behoudt dus ook op deze plek zijn uitstraling. Uiteraard ligt kunstgras ook op het sportveld uitstekend. Voor elke sport hebben wij een oplossing op maat.

Waar moet je op letten met kunstgras

De prijzen waarvoor wij kunstgras leveren zijn bijzonder scherp. Binnen ons assortiment onderscheiden wij diverse kwaliteiten. Een sportondergrond wordt erg intensief gebruikt. U heeft hier kunstgras voor nodig van de hoogste kwaliteit. Ook voor particulier gebruik bestaat een onderscheid tussen kunstgras voor de sier en kunstgras om op te spelen. Let bij de aanschaf ook op de hoeveelheid sprieten die in het kunstgras is verwerkt, waarbij ook de lengte telt. Tenslotte is er nog de kleurvastheid, die een belangrijk deel van de prijs bepaalt.

Wat betekent kunstgras voor u?

Kunstgras in de tuin of op het sportveld betekent niet meer sproeien en niet meer maaien. Om het kunstgras goed in conditie te houden, haalt u er alleen af en toe de bezem eroverheen. Losse takjes en ander vuil veegt u op deze wijze makkelijk van uw kunstgrasmat af. U kijkt elke dag naar een perfecte grasmat. Jaarlijks nieuw graszaad inzaaien is niet nodig en ook nieuwe graszoden koopt u niet.

Geschikt voor huisdieren

Ook voor uw huisdieren is kunstgras uiterst geschikt. Het voelt zacht aan de poten en zij graven het niet kapot. Vindt er eens een ongelukje plaats door ontlasting, dan spuit u dit met veel gemak zo van uw grasmat af.

Kunstgras onderhoud

De kunstgrasmat houdt u graag vrij van aarde, zand en onkruidzaden. Daarom veegt u de grasmat zo af en toe met een harde veger schoon. U zorgt er hiermee direct ook voor dat de grassprieten weer mooi omhoog gaan staan.

Meer weten? Stuur ons een e-mail of pak de telefoon. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. Online bestellen is comfortabel en snel, maar wij ontvangen u ook graag in onze ruime showroom bij kunstgras de Veluwe Industrieweg 14 8071 CT Nunspeet!

Soorten kunstgras Couponnen