scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras huren is nergens anders zo goedkoop!

U kunt bij kunstgras de Veluwe goedkoop kunstgras huren. Bijvoorbeeld kunstgras voor beurzen en evenementen. En ook voor feesten of als vloerkleed in een partytent. Tevens ook voor gebruik als voetbalveld en overige sportvelden.

Goedkoop kunstgras voor beurzen

Door het te gebruiken als vloerbedekking in uw beursstand krijgt uw gehuurde plek een fris en meer natuurlijk uiterlijk. Wij verhuren kunstgrasvelden door heel Nederland en België. Of u nu woont in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Groningen of Antwerpen, wij kunnen het op elke locatie voor u komen leggen. Uiteraard kunt u de grasmat ook komen afhalen in onze showroom/outlet in het Gelderse Nunspeet en het zelf vervoeren en leggen. De te huren kunstgrasmatten meten standaard 5 x 2 m; andere maten zijn op verzoek leverbaar.

Bij ons kunt u goedkoop kunstgras huren: al vanaf € 2,75 per m2 per dag, exclusief btw! Deze verhuur prijs is berekend op basis van het kunstgras 1 dag van tevoren komen afhalen bij ons in Nunspeet, en het de dag na het evenement weer schoon en droog komen terugbrengen. Wij kunnen het kunstgras desgewenst ook bij u komen brengen en ophalen. U kunt het kunstgrasveld  natuurlijk ook meerdere dagen huren. Wanneer u erin wilt snijden of geen mogelijkheid heeft om het gehuurde kunstgrastapijt schoon en droog aan ons te retourneren, kunt u er ook voor kiezen om het voordelig over te kopen. Vraag ons naar de voorwaarden en prijzen hiervan.

Wilt u toch liever direct een mooi stukje kwaliteit voordelig aanschaffen? Bekijk dan de diverse soorten op onze website. Of kom snel naar onze outletwinkel in het Gelderse Nunspeet, waar wij altijd mooie restpartijen en coupons op voorraad hebben liggen.

Waarom bij ons het mooie groene of gekleurde tapijt huren?

  • Lage prijzen
  • Flexibele maten
  • Kunstgrasverhuur door heel Nederland en België
  • Mooie kwaliteit
  • Snelle levering
  • Gunstige bezorg- en legprijzen

Direct de goedkoopste kunstgras prijs afgestemd op uw wensen aanvragen? Bel ons dan of vul nu hieronder het contact formulier met al uw vragen en wensen in.