scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Voordelig kunstgras van hoge kwaliteit en met uitstekende service

Bent u als bedrijf op zoek naar een betrouwbare groothandel van kunstgras of wilt u als particulier tegen scherpe prijzen een goede kunstgrasmat aanschaffen om zelf aan te leggen of te laten aanleggen? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij bieden meer dan 30 soorten kunstgras voor allerlei doeleinden in verschillende prijsklassen. Omdat we rechtstreeks white label inkopen bij Nederlandse fabrieken zonder tussenpersonen, kunnen we de prijzen laag houden zonder aan kwaliteit te hoeven inleveren. Daarnaast bieden we snelle levering en prima service.

Kunstgras voor een mooie tuin

De toepassing van kunstgras is eindeloos. Het is belangrijk om te bedenken waarvoor u het kunstgras wilt gebruiken. Voor een mooie grasmat in de tuin, waar ook gespeeld wordt door kinderen of honden is een dicht gestikte grasmat in c-shape en mosvezels erg geschikt. C-shape betekent dat de groene vezels van polyethyleen (PE) een c-vorm hebben. Deze zorgt ervoor dat het kunstgras snel terug veert en niet plat blijft. Mosvezels van polypropyleen (PP) zorgen voor stabiliteit en stevigheid. Bovendien geven ze door de beige kleur door het groen de indruk van een natuurlijke grasmat. Deze grasmatten zijn er met hogere of lagere vezels en voelen zacht en comfortabel aan. Door af en toe met een harde bezem te borstelen en eventuele bladeren en vuil te verwijderen blijven deze kunstgrasmatten mooi. Ze zijn er in verschillende kleurschakeringen.

Kunstgras voor sport en spel, camping, huis of evenement

Kunstgras wordt natuurlijk ook gebruikt voor sportvelden en speeltuinen en dat kunt u ook in eigen tuin toepassen, onder de schommel of glijbaan (met een schokdempende laag eronder), of door een voetbalveldje of golfgreen aan te brengen. Op de camping en bij vakantiehuizen wordt ook steeds vaker kunstgras aangelegd. In huis is het een fijne vloerbedekking om een interieurhoek te benadrukken of een balkon of dakterras te bekleden. Hiervoor wordt eenvoudiger kunstgras gebruikt dan in de tuin. Of wat dacht u van gekleurd kunstgras? Bijzonder bij de loungeset, in de serre of om een evenement of beurs op te fleuren.

De voordelen van kunstgras

Doordat kunstgras tegenwoordig zo mooi is, heeft het eigenlijk alleen maar voordelen ten opzichte van gewoon gras. Het is gemakkelijk te leggen, ziet er direct goed uit, kan in allerlei vormen worden gelegd en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Sproeien, mesten, onkruid verwijderen en verticuteren is niet meer nodig en dat spaart niet alleen geld en tijd uit maar is ook goed voor het milieu. Het is brandveilig, gifvrij en bestand tegen UV-straling. Ook op plekken waar gras slecht groeit kan het gelegd worden. Ook gaat het lang mee en blijft het mooi.

Kom eens kijken in onze showroom en tuin in Nunspeet

Voor onze collectie kunt u gerust een kijkje komen nemen bij onze showroom aan de Industrieweg in Nunspeet. Hier is 20.000 m2 gevuld met meer dan dertig soorten kunstgras en accessoires voor aanleg en onderhoud. Zo kunt u het kunstgras zien, voelen en met elkaar vergelijken. Ook is er een speciale couponhoek met restanten en coupons voor nog scherpere prijzen. We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 9 tot 5, maar natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om zelf of samen met een klant langs te komen. De koffie staat klaar. Woont u ver weg? Wij komen ook op afspraak thuis of bij uw bedrijf voor advies en offerte. We kunnen u adviseren over aanleg of zelf de aanleg volledig regelen. We streven ernaar om een zo goed mogelijk product te leveren. Op kunstgrasveluwe.nl vindt u ons telefoonnummer en contactformulier voor vragen en nog veel meer informatie. We zien uw komst graag tegemoet!

pannaveld-kunstgrasdeveluwe-klein