scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras de Veluwe levert kunstgras voor de laagste prijs. Wij leveren kunstgras aan de zakelijke markt maar ook aan particulieren. Bij Kunstgras de Veluwe betaalt u nooit teveel voor uw kunstgras. Dit komt omdat wij werken zonder tussenpersoon. Omdat wij geen tussenpersonen hoeven te betalen kunnen wij de prijzen laag houden. En daar kunt u van profiteren!

Kunstgras van kwaliteit

Naast kunstgras voor een lage prijs is het kunstgras ook van goede kwaliteit. Het kunstgras kan tegen een stootje en is haast niet te onderscheiden van echt gras. De keuze voor kunstgras heeft veel voordelen. Het heeft minder onderhoud nodig en zorgt daardoor voor veel tijdsbesparing.

Levering van het kunstgras

Het door u uitgekozen kunstgras wordt direct van de rol geleverd en gaat per strekkende meter. Wij leveren kunstgras in heel Nederland. Dit doen wij snel waardoor u binnen een korte periode kunt genieten van uw kunstgras. U kunt ervoor kiezen om het kunstgras zelf te leggen maar ook het is ook mogelijk om het kunstgras te laten leggen door onze vakmensen.

Kunstgras voor de zakelijke markt

Niet alleen de particuliere klant kan bij ons terecht voor goedkoop kunstgras van goede kwaliteit. Ook zakelijke klanten profiteren van de laagste prijzen. Het is mogelijk om bij ons kunstgras aan te schaffen voor verschillende evenementen. Of schaf kunstgras aan voor sportvelden of andere terreinen die u wilt voorzien van kunstgras. Ook hoveniers kunnen bij ons terecht voor goedkoop kunstgras van goede kwaliteit.

Bekijk onze website en Facebookpagina

Bent u nieuwsgierig geworden naar Kunstgras de Veluwe? Bekijk dan onze website op: www.kunstgrasveluwe.nl. En wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Kunstgras de Veluwe en profiteren van leuke acties? Houdt dan onze Facebookpagina in de gaten!