scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Kunstgras pannaveld kopen voor de scherpste prijs!

Het beste kunstgras pannaveld kopen gelegd op de juiste ondergrond en desgewenst voorzien van een stevig hekwerk doe je goedkoop bij de leverancier in Nunspeet. Met onze voordelige aanleg service kunt u door ons een pannakooi, of in de volksmond ook wel Cruyff court genoemd, volledig laten aanleggen. Wij verzorgen de aanleg van uw voetbalveld cq trapveld van A tot Z waardoor u nergens omkijken naar heeft. U bepaald zelf in welke maten en kleur u goedkoop het panna veldje kopen wilt. Het wordt op maat geleverd en professioneel aangelegd. Voor zowel indoor voetbal als outdoor verschillende sportveld doeleinden .

Een panna veldje laten leggen waar u maar wenst

Leverancier de Veluwe legt sportvelden aan, waar u dit maar wilt. Dit kan in Nederland of Belgie zijn, maar ook elders in Europa. Dat kan in diverse kleuren. Wilt u een gratis kleuren stalen opgestuurd krijgen en het ter plekke beoordelen wat het beste in uw situatie past? Of wilt u liever dat wij ter plekke bij u de situatie komen bekijken en u van een advies op maat voorzien? Neem dan nu contact met ons op!

Voor de kosten van een kunstgras pannaveld met hekwerk gelegd op de juiste ondergrond, kunt u contact met ons opnemen via telefoon, chat of mail. Doordat elke situatie weer anders is, kunnen wij geen standaard prijzen hier op de website vermelden. Elke situatie brengt weer andere kosten met zich mee. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom met outlet en couponnen hal in Gelderland te Nunspeet midden Nederland. Neem nu contact met ons op en laat u verassen door onze super scherpe prijzen!


  Kunstgras pannaveld kopen

  Pannaveld aangelegd door Kunstgras de Veluwe

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  pannaveld kopen

  Pannaveld met verschillende soorten kunstgras, aangelegd door Kunstgras de Veluwe