scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Bij de kunstgras showroom Nederland bent u aan het juiste adres voor als u op zoek bent naar kunstgazon van hoge kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. In het brede assortiment van wat wij aanbieden, kan iedereen slagen. Of het nou gaat om kunstgrastapijt voor tuin, camping, balkon of dakterras, een pannaveld of trapveldje en overige sportvelden, voor elk doeleinde hebben wij het geschikte soort met de juiste ondergrond.

Wij bieden naast onze verkoop ook een volledige aanleg service inclusief afgraven en afvoer van uw oude grasmat waardoor u nergens meer omkijken naar heeft, voor een goedkope prijs. Ook regelmatig plaatsen we nieuwe aanbiedingen in onze toonzaal in de couponnen hal waardoor het allemaal nog voordeliger wordt en er voor ieder budget wel wat te kopen is.

Als u bijvoorbeeld in Brabant of Noord Holland woont en onze locatie te ver bij u vandaan is, dan kunt u ook altijd voor de beste prijzen en snelle levering contact met ons opnemen via chat, telefoon of contact formulier. Wilt u graag ons assortiment en alle daarbij behorende accessoires van dichtbij bekijken en voelen? Dan bent u van harte welkom in onze kunstgras showroom in midden Nederland. In onze ruime showtuin kunt u vele soorten buiten zien liggen en voelen waardoor uw keuze voor het juiste type eenvoudiger gemaakt wordt. De koffie staat voor u klaar.