10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Over Kunstgras de Veluwe

Kunstgras de Veluwe levert kunstgrasmatten aan particulieren en, als groothandel, aan bedrijven. Wij zijn gevestigd in Nunspeet, Gelderland, en zorgen voor een supersnelle levering door heel Nederland! Bij ons kunt u voor een mooie prijs kwalitatief uitstekend kunstgras kopen en eventueel ook door onze experts laten leggen. Ons sterke, natuurgetrouw zachte en groene kunstgrastapijt leveren wij direct van de rol per strekkende meter. U kunt ook online bestellen. Wilt u liever het kunstgazon eerst voelen voordat u het koopt, kom dan snel naar onze outlet. U vindt er altijd mooie restantpartijen en andere aantrekkelijke aanbiedingen in onze couponnenhal.

20160711_Nunspeet_Kunstgras de Veluwe_02

Team Kunstgras de Veluwe

Puur Hollands product

Ons kunstgras is een puur Hollands product, dat wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Kunstgras kunt u bij ons al bestellen vanaf € 5,95 per m2. Bestel online via het contactformulier of bezoek onze indoor showroom met outlet in Nunspeet, dichtbij Harderwijk. Hier hebben we ook een couponhoek, waar u nog voordeliger uit bent. Kom snel naar dé kunstgrasboer in Gelderland en profiteer direct van de mooiste aanbiedingen!

De mooie groene en gekleurde kunstgrassoorten en bijbehorende accessoires in onze collectie kunt u voor vele doeleinden gebruiken. Kunstgras is ideaal voor in de tuin, op uw balkon, dakterras of daktuin, als dakbedekking of rondom uw privézwembad. Verder is kunstgras een perfecte ondergrond onder speeltoestellen, voor een hockeyveld, voetbalveld, korfbalveld, pannaveld met hekwerk en andere outdoor sportvelden, maar ook als indoor tapijt. Daarnaast wijzen wij u graag op ons nieuwe assortiment campingkunstgras, natuurgetrouw en voordelig, dat onze legservice ook professioneel voor u kan leggen. Kortom, wij leveren snel solide Beste Koop-kunstgras van de rol geschikt voor de meest uiteenlopende bestemmingen. Voor Beste Koop-kunstgras, met snelle levering en vliegensvlugge legservice in Nederland, bent u in het Gelderse Nunspeet aan het goede adres!

Het beste kunstgras!

Bij ons bent u verzekerd van het beste kunstgrastapijt. Wij kopen rechtstreeks in bij Nederlandse fabrieken, waardoor u bij ons supergoede kwaliteit zeer voordelig kunt aanschaffen! Ook brandveilig kunstgazon voor beurzen en evenementen vindt u in ons assortiment.

Snelle levering

Als koper van onze topgazon-kunstgras en -tapijttegels bent u verzekerd van een snelle levering door het hele land. Ervaar ook hoe wij dit mooie, natuurgetrouwe en duurzame product zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgen!

Kunstgraslegservice

Over het algemeen is het beste kunstgras redelijk eenvoudig zelf te leggen, maar u kunt dit ook door onze professionele legservice uitermate voordelig en snel laten verzorgen. Dit is op vrijwel elke locatie mogelijk.

Aantrekkelijke prijzen

Wij bieden alle particulieren en bedrijven een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij de aankoop van diverse topkwaliteit kunstgrassoorten met een jarenlange uv-garantie. Het beste kunstgras kopen bij ons, betekent jarenlang onbezorgd genieten van natuurlijk groen tapijt!