10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Perzikstenen, de hardhouten kernen van perzikpitten, vergaan niet, verwaaien niet, spoelen niet weg en zijn uitermate duurzaam. Dit is de nieuwste vorm van bodembedekking voor tuin, border, plantenbak, wandelpad en oprit. Door hun structuur en kleur hebben de decoratieve stenen van perziken een warme uitstraling.

Daarom kiest u voor perzikstenen

De steen die uit de perzik wordt gehaald, is een duurzaam product en een bijzonder mooie decoratie. De perzikstenen bieden meer voordelen. Door hun unieke en bijzondere kleurschakeringen bezitten ze een chique en warme uitstraling en hebben ze geen last van algenaanslag. Bovendien zijn ze door hun lichte gewicht eenvoudig te verwerken en blijven ze goed liggen: tijdens een flinke regenbui spoelen ze niet weg en bij een flinke storm verwaaien ze niet. Het is een 100 procent natuurproduct en daardoor niet belastend voor het milieu. Met deze nieuwe bodembedekker laat u uw oprit en/of tuin er natuurlijke en verzorgd uitzien. Perzikstenen en natuurgetrouw  en het beste kunstgras zijn een prachtige combinatie.

Perzikstenen-als-bodembedekker-kunstgras-de-veluwe

Perzikstenen kunt u snel en eenvoudig in verschillende hoeveelheden bestellen. Ze zijn beschikbaar als hele, halve of gebroken steen. Wij verzenden de doos onder gunstige transportcondities, maar u kunt hem uiteraard ook zelf komen ophalen bij Kunstgras de Veluwe in Nunspeet, Gelderland.