10 jaar garantie10 jaar garantie
scherpe prijzenscherpe prijzen
snelle leveringsnelle levering
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

De Goedkoopste Tapijttegelhandel In Nederland!

Als u ook op zoek bent naar een restpartij tapijttegels outlet waar u dit mooie product zeer goedkoop kunt kopen, dan bent u bij de outletshop Nunspeet met haar messcherpe stuntprijzen en uitstekende service van Balta, Balsan en Domo  vloertegels aan het juiste adres! Altijd kwalitatieve tapijt tegels voor binnen met de maten 50×50 cm in de aanbieding, meer dan 10.000 m2 in voorraad van ruim 100 soorten!

Tegels 50 x 50 cm al vanaf € 0,60 !!

De tapijttegels outlet shop Nunspeet is een onderdeel van kunstgras de Veluwe gelegen in midden van het land dicht aan de A28 te Nunspeet

Voor een ieder die op zoek is naar goedkope tapijttegels kopen online voor binnen bent u bij ons op het juiste adres. Outletshop Nunspeet is de goedkoopste tapijttegelstunter van Nederland en heeft een een mega groot assortiment binnentegels op voorraad. Wij bieden u binnen vloertegels van internationale en nationale top kwaliteit met diverse kleurstellingen. Bij ons vind u alleen een selectie van producten van de hoogste en beste kwaliteit. Naast het aanbod van een mooie internet stunt aanbieding voor vloertegels, biedt de outletshop Nunspeet ook een assortiment aan op het gebied van pvc, laminaat, kunstgras en vloerbedekking!!

De outletshop in Nunspeet hecht grote waarde aan haar service mentaliteit en klantgerichtheid. Niet alleen denken we mee met u als klant, ook streven wij altijd naar een hoge professionaliteit en betrouwbaarheid.