scherpe prijzengoedkope restanten
snelle leveringeigen bezorgservice in Nederland
gratis kunstgras stalengratis kunstgras stalen
Neem contact met ons op info@kunstgrasveluwe.nl 0341-759252

Showroom Kunstgras De Veluwe

Meer dan 20.000m2 in de showroomopeningstijden

Voor Kunstgras de Veluwe en Vloerenuys de Veluwe zijn wij op zoek naar een creatieve student marketing. Ben jij gek op Instagram & TikTok? Vind je het leuk om creatieve content te creëren? En wil je meer leren over hoe je een e-mailmarketing in kunt zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de periode februari t/m juni (flexibel) zijn wij op zoek naar een stagiair die ons kan ondersteunen in onze marketing. We zijn gevestigd vlakbij station Nunspeet. Je zult samenwerken met de marketing manager en de bedrijfsleider. We vinden het fijn als je zelfstandig kunt werken en creatief bent. Hard werken is belangrijk maar gezelligheid hoort er ook bij!

Een paar taken:
– Creëren van content op Facebook, Instagram, TikTok en Linkedin
– Onderhouden van creatieve content op websites
– E-mailmarketing opzetten (Het is wel handig als je hier affiniteit mee hebt).
We zijn benieuwd naar je creatieve motivatie & CV. Vergoedingen e.d. zijn bespreekbaar

Wat bieden wij? 
Bij Kunstgras de Veluwe kom je in een klein ambitieus team te werken. Ook Vloerenhuys de Veluwe hoort hierbij, een bedrijf dat vloeren en meubels verkoopt. Omdat we een klein team hebben werken we nauw met elkaar samen. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en hier iets kunt leren. Als marketing manager ligt mijn specialisme vooral op allround marketing, digitale marketing en e-mailmarketing. Als je hier meer van wilt leren, solliciteer dan vooral. Content creatie op social media zal een onderdeel van je stage zijn. Als stagiair zal je echt onderdeel van ons team zijn. We hebben zin om je te ontmoeten!

Solliciteren kan via Stagemarkt.nl of Jobsurfing.nl.